Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!

Verzending & Betaling

Wij versturen onze pakketten met DHL. Uw verzending is niet verzekerd, maar er is wel een track&trace aanwezig. Mitch kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of beschadiging.

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is morgen in huis.
Heeft u uw bestelling geplaatst voor 14:00 uur dan zal deze dezelfde dag bij ons worden verzonden. In 99% van de gevallen betekent dit dat u uw bestelling binnen Nederland de volgende werkdag in huis heeft.

Wij verzenden naar Nederland en België. Mocht het naar een ander land verstuurd moeten worden kunt u altijd contact met ons opnemen. 
Gratis verzending vanaf €50,-
Tot €50,- zijn de verzendkosten €3,95 binnen NL. België onder €50,- zijn de verzendkosten: €5,95.

LET OP: de pakketen worden verstuurd naar de door u ingevulde gegevens. Voor foutief ingevulde gegevens zijn wij niet aansprakelijk. Komt het pakket door foutief ingevulde gegevens bij ons retour moeten wij €3,95 in rekening brengen.

Betaling
U kunt uw bestelling betalen via IDEAL. Lukt het niet? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen 0182-513862 of [email protected]

Afhalen
Bij afhalen ligt uw pakket binnen 24 uur klaar in onze winkel. Zodra pakket ingepakt is krijgt u sowieso een bericht van ons. U kunt het afhalen in de winkel aan de Kleiweg 87 in Gouda.

Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!