Onze webshop is nog steeds open en wij verzenden bestellingen! | Nu gratis verzending
Nu: tijdelijk Gratis verzending
Voor 13:00 besteld. Zelfde dag verzonden!
Kom ook langs in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!

Bianco

Filters

Bianco Broek (701.41.066)

Bianco eva rose broek.
€109,95

Bianco Broek (701.79.049)

Bianco broek Daphne Olive Boyfriend
€119,95

Bianco Broek (701.61.303)

Bianco Azurite light boyfriend jeans.
€99,95

Op zoek naar een jeansbroek die heerlijk zit en die je vormen optimaal in de kijker zet? Dan zit je bij Bianco goed! Bianco jeans zijn stoer en sexy op een nonchalante manier waar iedereen van houdt. De nadruk bij Bianco kleding ligt op comfort, gecombineerd met de laatste mode trends.

 

WE HEBBEN DE JEANS TE DANKEN AAN...

…Marion Graziani en Irit Elimelech! Deze twee dames hebben het merk Bianco opgericht in 2001 in Israël. Zij waren het zat om een jeansbroek te dragen die erg comfortabel aanvoelde, maar niet de juiste pasvorm had. Hierom besloten ze om op zoek te gaan naar de combinatie van de beste kwaliteit en de ideale pasvorm, zodat iedere vrouw zich goed voelt in een jeans.

 

MISSIE

De dames hadden een duidelijke missie. Met wat hulp van ontwerpers met al wat jaren ervaring in de denimwereld, slaagden ze erin om een jeansbroek te ontwerpen die de vormen van elke vrouw mooi liet spreken. Ook voelt de broek zo comfortabel aan dat je die amper nog uit wilt trekken.

 

BIANCO KLEDING

Met een Bianco jeans kom je elk seizoen goed voor de dag. Bianco jeans draag je in de zomer met een luchtige top, of in de winter juist met een heerlijk warme trui. Ze zitten super en geven je ultieme bewegingsvrijheid. Om dit gevoel te waarborgen, maakt Bianco gebruik van hoge kwaliteitsstoffen. Die materialen worden gecombineerd met een exclusief design en een ongekende pasvorm.

Mocht je al een Bianco jeans in je kast hebben liggen, dan weet je precies waar we het over hebben.

Nu: tijdelijk Gratis verzending
Voor 13:00 besteld. Zelfde dag verzonden!
Kom ook langs in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!