Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!

Fashion inspiration for you

Shop de look

Mitch Vesten (651.41.047)

Mitch Vesten (651.41.047)

Shop this look

Ontdek onze producten

Onze merken

Shop now

Categorieën

Shirt

Shirt

Broeken

Broeken

Blazers

Blazers

Blouses

Blouses

Mitch; De leukste kledingwinkel in Gouda

Welkom bij Mitch! Bij Mitch ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar de leukste fashion van dit moment. Elke week gaan wij op pad om op zoek te gaan naar de nieuwste trends & musthaves voor de modebewuste vrouw. Zo vind je in onze webshop constant nieuwe kledingmerken, leuke collecties en de nieuwste fashion items. Iedere keer vinden wij het dan ook weer een uitdaging om jullie te verrassen met de laatste modetrends, maar natuurlijk doen we dit met veel plezier, passie en liefde. Wij vinden het erg leuk om jullie ook via social media op de hoogte te houden van onze nieuwste items. Volg je ons nog niet op Facebook en Instagram? Wij zouden het erg leuk vinden als jullie ons dan gaan volgen. 

Mitch Gouda winkel

Naast een online webshop hebben wij ook een fysieke kledingwinkel in Gouda. Zou je graag een keer styling advies willen krijgen van een van onze personal shoppers? Kom dan gezellig langs bij Mitch Gouda. Mensen mooier maken is namelijk onze passie en wij voorzien jou dan ook met ontzettend veel plezier van modeadvies. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat ook zijn en met een leuke outfit de deur uit gaan.

Onze Mitch winkel in Gouda is geopend op maandag van 12:30 - 17:30, op dinsdag t\m vrijdag van 09:30 - 17:30 en zaterdag van 09:30 - 17:00.

1e zondag van de maand zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00.

Kleding van Mitch combineren met diverse modemerken

Wij van Mitch houden van mixen & matchen. We vinden het leuk om van verschillende merken sets te combineren om zo een eigen stijl aan jouw outfit te creëren. In onze webshop vind je onder andere de merken Ambika, Typical Jill, Esqualo, Lofty Manner, Studio Anneloes, Geisha, Yaya, Rebelz, Zoso en Freequent. Neem vooral een kijkje in onze webshop en shop de leukste fashion items die bij jouw stijl passen. Als je ons volgt op social media kun je dagelijks inspiratie op doen met onze posts om verschillende merken met elkaar te combineren. 

Online kleding bestellen bij Mitch

Al de bestellingen op Mitch.nl die op werkdagen voor 14:00 uur besteld worden, zullen dezelfde dag bij ons de deur uit gaan. Dan kun je vaak de volgende werkdag al jouw nieuwste outfit aantrekken. Zijn de items toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, maar bij Mitch heb je altijd de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen na de factuurdatum terug te sturen. Wij storten dan netjes het geld weer terug op jouw rekening. Onze personal shoppers staan voor jou klaar als je toch nog ergens een vraag over hebt. Je kunt ze bereiken via [email protected] of door te bellen naar 0182513862.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!