Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!

FREEBIRD

Waar het bij Freebird allemaal om draait zijn haar jurken. Freebird gelooft dat er voor elke vrouw bij elke gelegenheid een perfecte jurk past. Alle ontwerpen worden in Amsterdam gemaakt door een team van fashion experts die de hele wereld over reizen op zoek naar de perfecte stoffen, prints en stijlen. De inspiraties die daar wordt opgedaan komen samen in de constant vernieuwde collectie. Een jong merk dat gesteund wordt door een leger vol ervaring.

 

EEN JURK VOOR ELKE GELEGENHEID

Freebird jurken zijn van een uitstekende kwaliteit. De jurken zijn gemaakt van rijke materialen die gecombineerd worden met verschillende kleuren. Voor elk seizoen heeft Freebird een jurk beschikbaar, hierdoor heb je altijd een geschikte jurk in de kast. Door de vele keuze ben je voorbereidt op ieder moment. Grijp die kans met een prachtige jurk!

 

SHOP FREEBIRD KLEDING ONLINE

Kies jouw favoriete item en bestel je nieuwe outfit vandaag nog online! Mocht je twijfelen tussen een kleurrijke Freebird jurk of juist een Freebird jurk met een neutrale kleur, of zou je alleen meer willen weten over de stoffen? Kom dan naar onze winkel in Gouda, middenin het winkelcentrum en op loopafstand van het station. Zit het item waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij onze collectie jurken!

Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!