Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!

En toen was bijna iedereen thuis..

  • Geplaatst op
  • Door Mitch
  • 0

Het gevoel dat we een paar weken geleden totaal nog niet hadden, is nu werkelijkheid geworden. Angst. Het willen beschermen van de ouders onder ons en de mensen met een slechte gezondheid. Wat missen wij de spontane bezoekjes, de gezelligheid en iemand zomaar een dikke knuffel kunnen geven

Het gevoel dat we een paar weken geleden totaal nog niet hadden, is nu werkelijkheid geworden. Angst. Het willen beschermen van de ouders onder ons en de mensen met een slechte gezondheid. Wat missen wij de spontane bezoekjes, de gezelligheid en iemand zomaar een dikke knuffel kunnen geven.

Dan is ineens bijna heel Nederland thuis. Moeten we de balans zien te vinden tussen juf zijn, werken en quality time. Hopelijk lukt dit bij jullie ook? Tegelijkertijd kunnen we ook genieten van de bomen die weer in bloei staan en de zon die opkomt. We genieten daar nu nóg meer van dan voorheen. Het is dus tussen al het vreselijke nieuws door genieten van het zonnetje, anders hadden we begin maart echt niet zo vaak in onze tuintjes gezeten.

Hadden wij jullie al gezegd hoe leuk deze jurk is voor op het terras? Helaas voor alle horeca toppers ook een ramp. We accepteren allemaal de situatie: Gezondheid staat op nummer 1! We moeten het met elkaar doen en er voor elkaar zijn!

Dan is daar ineens ‘tijd’, de tijd die we voorheen niet hadden.  Gezellige drukte in onze winkel; altijd slepen met kleding en schoenen, volle pashokjes, een lach en gezelligheid bij de toonbank. Nu is tijd geen excuus voor de dingen waar we normaal roepen “Geen tijd!”. Een van die dingen is het schrijven van blogjes. Daar moest het dus nu maar eens van komen. Alleen zit er in deze tijd iemand te wachten op die ene jurk? Of onze lievelings vegan broek?

Normaal sjezen wij met tassen vol door de stad om voor jullie de leukste outfitjes op de foto te zetten, nu moeten we improviseren! We gaan nu dus als ‘halve’ outfit vloggers door het leven (We weten ook wel dat wij dat niet zijn! Haha). Wij zijn gewoon team Mitch, die voor jullie de leukste outfitjes in willen kopen en onze klanten willen inspireren zodat ze kunnen shinen op dat ene feestje of die leuke borrel.

Die tijden gaan weer komen, daar vertrouwen wij op, en hopelijk allemaal in goede gezondheid.

Liefs team Mitch.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Gratis Verzending vanaf €50,-
Voor 14:00 besteld, morgen in huis*
Haal af in onze winkel in Gouda!
Voor je dagelijkse inspiratie!